Nationens BNP-vækst stærkere end forventet

D 56
En udsigt over Beijings CBD-område den 19. august 2022. [Foto/VCG]

Kinas BNP-vækst vendte tilbage til et stærkere end forventet 4,5 procent år-til-år mål i første kvartal af dette år efter at have nået 2,9 procent i sidste kvartal af 2022, hvilket peger på et stabilt opsving midt i den gradvise normalisering af produktionen. fra National Bureau of Statistics viste tirsdag.

I lyset af Kinas stærke opsvingsmomentum og lave sammenligningsgrundlag i det foregående år vurderede embedsmænd og økonomer, at Kinas vækst kunne stige især i andet kvartal, og landet er godt på vej til at nå sit BNP-vækstmål på omkring 5 procent i 2023.

I mellemtiden advarede de om, at grundlaget for opsving ikke er solidt nok, og sagde, at økonomien kunne blive trukket ned af pres fra et overskyet globalt udsigter, aftagende forbrugsmomentum og udfordringer og usikkerheder relateret til Kinas eksport og ejendomssektoren.Der bør gøres en større indsats for yderligere at stimulere den indenlandske efterspørgsel og stabilisere markedsforventningerne.

NBS talsmand Fu Linghui sagde, at Kinas økonomi er ved at stabilisere sig og tage sig op i første kvartal med genopretningen af ​​nøgleindikatorer, hvilket lægger et solidt grundlag for at nå landets årlige vækstmål.

Fu fortalte på en pressekonference i Beijing tirsdag, at Kinas vækst vil stige især i andet kvartal på grund af det lave sammenligningsgrundlag midt i COVID-19-pandemien i det seneste år, mens væksten kan aftage i tredje og fjerde kvartal på grund af en stigning i sammenligningsgrundlaget sidste år.

På baggrund af den stærkere end ventede BNP-rapport for første kvartal sagde Zhu Haibin, JPMorgans kinesiske cheføkonom, at hans team hævede sin BNP-vækstprognose for hele året for Kina fra 6 procent år-til-år til 6,4 procent år-til -år.

Kina er godt på vej til at nå regeringens BNP-vækstmål på "omkring 5 procent" for dette år, sagde Lu Ting, Kinas cheføkonom hos Nomura.

EOD Robot

EOD-robot består af mobil robotkrop og styresystem.

Mobil robotkrop består af boks, elektrisk motor, drivsystem, mekanisk arm, vuggehoved, overvågningssystem, belysning, sprængstofafbryderbase, genopladeligt batteri, trækring osv.

Mekanisk arm består af stor arm, teleskoparm, lille arm og manipulator.Den er installeret på nyrebassinet og dens diameter er 220 mm.Dobbelt elektrisk stagstang og dobbelt luftdrevet stagstang er installeret på den mekaniske arm. Vuggehoved er sammenklappeligt.Luftbetjent stagstang, kamera og antenne er installeret på vuggehovedet. Overvågningssystem består af kamera, skærm, antenne osv.. Et sæt LED-lyser monteretpå forsiden af ​​kroppen og på bagsiden af ​​kroppen. Dette system er drevet af DC24V bly-syre genopladeligt batteri.

Kontrolsystem består af centerkontrolsystem, kontrolboks mv.

E 4
D 21

Indlægstid: 19-apr-2023

Send din besked til os: